top of page
Search

Savaitgalio stovykla moterims geg. 3-5 d.

Updated: Apr 26




Ši tradicija tokia mylima ir svarbi!


Labai džiaugiuosi galėdama jus pakviesti į kasmetinę dvasinio atokvėpio stovyklą pagal Senolių mokymą.


Stovyklos sekmadienis sutampa su Motinos diena, gal tai proga atvykti kartu su mama?


Senolės – tai išmintingos gyvybės, meilės ir taikos puoselėtojos, mokytojos, kurios mane daug ko išmokė ir įkvėpė svarbiems pokyčiams.


Senolių mokymas kviečia grįžti į būties šaltinį – meilę, atkurti Yin ir Jang energijų pusiausvyrą mūsų planetoje, įgalinti moterų širdis. Dabar mūsų meilės ir širdžių reikia kaip niekuomet. Šios stovyklos man visuomet yra didelis stebuklas, lydimas gausybės ženklų, suvokimų, gilaus atsigavimo ir savęs, kaip neatsiejamos gamtos procesų dalies pajautimo.



Medituosime į Šviesos Tinklą / Stiprinsime gyvenimo šventumo energiją / Puoselėsime ryšį su Žeme / Prisipildysime sakralios moteriškos energijos/ Mokysimės iš gamtos / Įkvėpsime, iškvėpsime, atsikvėpsime / Kalbėsime, dalinsimės, atvirausime, būsime/ Susigrąžinsime sielos resursus gyventi, mylėti, kurti ir pasitikėti/



Praktikos:

· Šviesos tinklo meditacija


· Šokio – judesio praktikos


· Kvėpavimo praktikos


· Intuicijos lavinimo sesijos


· 8 km žygis "iš galvos į širdį"


· Ryšio su Žeme praktikos


· Kūrybinis rašymas


· Pasidalijimų ratai ir pokalbiai.


Nuostabius seserystės namus mūsų atokvėpio savaitgaliui su Senolėmis šiemet atradome Tauragnuose (sodybos nuorodą atsiųsime po registracijos, nuvykimui siūlome kooperuotis). Tai miškų ir ežerų apsuptyje esanti nuošali, didelė, išpuoselėta sodyba, kurioje mėgausimės gamtos ramybe bei privatumu. Turėsime daug erdvės leisti sau būti ryšyje ar atsiskyrime. Taip pat galėsite rinktis kambario tipą – vienvietį ar dvivietį/trivietį/keturvietį. Šeštadienio vakarą sodyba mums siūlo pirtį ir jacuzzi. Tai SPA zona, kurioje kūnas patiria malonumus. Privalome paminėti ir sveikuolišką vegetarinį maistą, kurį ruoš patyrusi šios srities virtuvės šefė.







DETALI STOVYKLOS PROGRAMA:

1 diena. Penktadienis. Gegužės 3 d.


18:30 – 19:00 Atvykimas, įsikūrimas.


19:00 – 19:45 Vakarienė.


19:45 – 20:30 Erdvės atvėrimo ratas / Susipažinimas / Ketinimai


21:00 – 22:00 Šviesos tinklo meditacija


2 diena. Šeštadienis. Gegužės 4 d.


09:00 – 10:00 Gyvybinės energijos pažadinimo praktika.


10:00 – 11:00 Sveikuoliški pusryčiai.


11:00 – 12:00 Šviesos tinklo meditacija.


12:00- 14:00 Patyrimų sesija YIN ir YANG energijų pusiausvyra manyje ir gamtoje. Sakrali moteriška energija. Sakarali vyriška energija. Pradų pusiausvyra.


14:00 – 15:00 Pietūs.


15:00 – 18:00 IŠ GALVOS Į ŠIRDĮ žygis aplink ežerą.


18:00 – 19:00 Kūrybinio rašymo dirbtuvės pagal R.Kaur metodikas.


19:00 – 20:00 Vakarienė.


20:00 – 21:00 Šviesos tinklo meditacija


21:00 – 23:00 Moterų PIRTIS ir KUBILAS.


3 diena. Sekmadienis. Gegužės 5 d.


09:00 – 10:00 Gyvybinės energijos pažadinimo meditacija.


10:00 – 11:00 Sveikuoliški pusryčiai.


11:00 – 12:00 Didžioji Motina bunda / Šviesos tinklo meditacija.


12:00 – 13:30 Intuicijos lavinimo sesija PRIGIMTIES ŠAUKSMAS


13:30 – 14:30 Pietūs. Atsisveikinimas.


Priklausomai nuo grupės poreikių, programa gali nežymiai kisti.






Raminta Lapinskaitė - saviugdos mentorė, egzistencinio koučingo specialistė, intuicijos trenerė. Ekspertiškumą šioje srityje ugdau nuo 2014 m. Išleidau dvi skaitytojų pamiltas knygas „MEILĖ SAU“ (2018) ir „PALAIMINTOS MOTERYS“ (2020), šiuo metu rašau trečiąją. 2023-ais m. ilgametės moterų dvasinės savivertės resursų paieškos paskatino mane sukurti ekspedicijų po pasaulį ciklą DIDŽIOSIOS DEIVĖS PĖDOMIS. Esu gydančios moterų bendrystės puoselėtoja, vizionierė, mylinčios saviugdos projektų iniciatorė, tęstinių mokymų programų autorė. Tyrinėju kultūrines, socialines ir istorines sužeistos moterų savivertės priežastis, mokausi tarptautiniuose psichologijos institutuose, kad įgytas žinias ir patirtį galėčiau prtaikyti įvairiasluoksnėje saviugdos veikloje. Siekiu įgalinti Lietuvos moteris. Esu įsitikinusi, kad save gerbianti, stiprų ryšį su savo vidiniais resursais turinti moteris yra kelias į svarbius visuomeninius pokyčius.




MOKESTIS už stovyklą susideda iš 2 dalių:

1-oji ŽEMIŠKOJI – 200 eur už 2 nakvynes vienviečiame kambaryje (liko paskutiniai 3 kambariai!), sveikuolišką vegetarinį maitinimą tris kartus per dieną, pirties, jacuzzi malonumus. Ji mokama bankiniu pavedimu, vietos stovykloje rezervacijai, mat vietų skaičius sodyboje ribotas.


2-oji ŠIRDIES DALIS – po stovyklos pagal galimybes ir pajutimą galėsite atsilyginti palikdamos grynų pinigų meilės inde. Labai svarbi Senolių darbo (taip jos vadina gydančią moterų bendrystę ir JIN energijos atkūrimą planetoje) užduotis – kad jis būtų prieinamas visoms jaučiančioms.


Senolės – yra ne proto, o širdies kvietimas, tad jei pajutai, kad nori būti sakralioje bendrystėje gegužės 3-5 dienomis, pildyk registracijos anketą žemiau ir pasimatykime.

Tai gilus ir gydantis laikas, kurio dėka stiprinsime ne tik viena kitą, bet ir Motiną Žemę.


Norinčias vykti kartu jungsime į uždarą feisbuko grupę, ir visa informacija dalinsimės joje.


REGISTRACIJOS ANKETA: <<PILDYTI>>





102 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page